juli 2012

ONZE WINKEL IN EEN NIEUW KLEEDJE

Onder het motto "stilstaan is achteruit gaan" gaven wij onze winkel in juli 2012 een grondige en moderne nieuwe look.

Onze ouderlijke winkel maakte plaats voor een stijlvolle, eigentijdse beenhouwerij waarin de oppervlakte van onze koeltogen aanzienlijk werd uitgebreid. Een nog groter assortiment was hiervan het logische gevolg. Qua stijl kozen we voor strak en modern, maar toch gecombineerd met warme en kleurige accenten zodat onze winkel geen "kille beenhouwerij" zou ogen. Zowel voor de klant als voor onszelf vonden we het belangrijk dat ieder zich "goed" zou voelen en dat zowel het "winkelen" als het "werken" bij keurslagerij Staes - Van Zumeren aangenaam zou mogen zijn.

Het uitwerken van de plannen voor deze nieuwe winkel namen ongeveer een 2-tal jaren van onze vrije tijd in beslag. Over elk detail werd serieus nagedacht en het was een wikken en wegen in keuzes en beslissingen. Bergen tijd, werk en energie kropen in deze verbouwing, maar des te trotser konden we nadien zijn over het resultaat. Naast zijn eigentijdse "look" werd in onze winkel ook gebruik gemaakt van enkele hypermoderne technologieën waarvan onder andere onze manier van betalen er één van is. Om wille van de hygiène en de veiligheid kozen we voor een volledig automatisch betaalsteem. De klant rekent volledig zelfstandig af in een automaat die ingebouwd is in ons kassameubel. De verkoopsters hebben ondertussen de tijd om de bestelling netjes te verpakken en een praatje te maken met de klant terwijl hun handen niet meer in contact komen met het geld, wat de hygiène enorm ten goede komt. Een modern kleedje en heel wat vernieuwingen en veranderingen maakten van onze winkel een plaats waar we graag vertoeven en waar we nog elke dag fier op kunnen zijn.

maart 2012

ONZE BEKRONING TOT KEURSLAGERS!

Voor de klant verandert er op het eerste zicht niet veel. Onze producten en werkwijze blijven we behouden, enkel het logo op onze verpakking en kledij is vanaf nu nieuw.

Vanaf nu behoren wij tot de keurslagers, een professionele vereniging van vakmensen die hun lijfspreuk "kwaliteit, elke dag opnieuw" hoog in het vaandel dragen.

Het is een vereniging die volop in bloei is en die op elk gebied streeft naar de perfectie. En net in die denkwijze kunnen wij ons zeer goed vinden. De Belgische keurslagersvereniging biedt ons informatie en ondersteuning zonder daarin onze eigenheid, die onze zaak al 36 jaar heeft opgebouwd, te verliezen. Op naar nog meer kwaliteit, creativiteit en uiteraard... klantvriendelijkheid!