Assortiment

Onze beenhouwerij staat bekend om zijn zelfbereide en ambachtelijke producten.  Het grootste gedeelte van ons assortiment komt uit eigen werkhuis en dat proef je.  Zowel in de vers vlees bereidingen als in het vervaardigen van eigengemaakte charcuterie wordt veel werk gestoken.  Onze vers vleestoog mag worden gezien.  Naast een mooi assortiment van rund, kalf, varken, kip, kalkoen en lam mogen ook de talrijke soorten aan gehaktbereidingen er zeker zijn. 

Na de vers vleestoog volgen de tientallen slaatjes waar de fijnproevers een ruime keuze aan hebben. Ook hier alles fijn, vers en eigenmaak. Daarna volgt de charcuterie met zijn vele lekkere soorten. Vooral het gerookt vlees blinkt erbovenuit aangezien we één van de weinige beenhouwerijen zijn die nog zelf vlees roken. Naast de charcuterie prijkt ook een mooi assortiment aan verschillende Belgische, Hollandse en Franse kazen. Patés in alle smaken vervolledigen het geheel.
Keuze genoeg dus aan beleg, maar ook de bereide gerechten ontbreken niet. Wij bieden een ruime keuze aan verse, kant en klare bereidingen. Deze zeer lekkere gerechtjes zijn zowel feestelijk alsook handig snel klaar voor iedere dag. Alle bereidingen komen uit eigen werkhuis en worden in doosjes gedaan die de klant thuis in zijn microgolfoven of oven kan warm maken. Ook soep behoort tot deze categorie. Elke dag maken we een andere huisbereide soep klaar en in onze diepvries bevindt zich het hele assortiment. Zoekt de klant naast al dit lekkers nog wat anders, dan kan ons conservenschab of onze diepvries hem misschien nog verder helpen. Ook vers brood en sandwiches zijn elke dag verkrijgbaar.