Historiek


Onze beenhouwerij werd opgericht in 1974 door Jos en Maria Staes – Abbeel, beiden harde werkers. Zij hebben deze zaak opgebouwd van een klein beenhouwerijtje naar een mooie, moderne winkel die qua interieur, maar ook qua producten, steeds met zijn tijd is meegegaan.

Jos heeft naast de lange dagen van hard werken ook nog steeds de zin en de moed gehad om zich als rasechte stielman te bewijzen op verscheidene nationale en internationale vakwedstrijden. En met succes, want de bekerkast in de slagerij puilt zowat uit van alle ooit gewonnen prijzen. Kers op de taart was hierbij het winnen van de gouden Oscar Eurobeef in 1987, waar hij terecht fier op is.

Ook zoon Jan bezit deze passie en bewees dit door vele bekers en certificaten in de wacht te slepen en in 2001, het jaar waarin hij en zijn vrouw Ann de winkel van hun ouders overnamen, Belgisch kampioen te worden in vers vlees –en koud buffet schotels.

Naast de beenhouwerij prijkt sinds 1997 ook een mooie automatenshop die 24/24u open is en waar dus ook na sluitingstijd van de winkel kwalitatieve en verse producten kunnen worden verkregen.

Waar we veel belang aan hechten

2 punten trekken elke dag opnieuw onze bijzondere aandacht, namelijk kwaliteit en vriendelijkheid.

Naast het verzorgen van kwalitatieve producten van hoogstaand niveau, vinden wij ook tevreden klanten ontzettend belangrijk.

“Klant is koning” is de leuze waar we met heel ons super team aan geweldig personeel voltallig achter staan.

We doen ons best het onze klanten zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Klanten die zich bij ons thuis voelen, schenken ons voldoening en de zin om verder te doen en elke dag opnieuw… te streven naar perfectie met een glimlach op ons gelaat!

Vlees is feest !!!

Onze 4 mini-keurslagertjes!